Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Konserwa rybna w pomidorach. Dostawy...

powrót do wyników
   
Analizuj Wynik przetargu nr 40216513
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2024-05-07
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15220000, 15240000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 8 352,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: Konserwa rybna w pomidorach. Dostawy następować będą sukcesywnie wg potrzeb zamawiającego
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40233861 2024-05-17 PPHU ZAKŁAD MASARSKI STANISŁAW OŚLIŹLOK CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa wędlin drobiowych w ilościach i asortymencie zgodnym z załącznikiem nr 2c do swz.
40233865 2024-05-17 UNIMA-POL BIERNACKI, DOMINIKOWSKI SP.K. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Artykuły spożywcze
40233801 2024-05-17 GALERIA SMAKÓW EWA JOANNA SATURSKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Szarych Szeregów w Płochocinie, Gmina Ożarów Mazowiecki w...
40236151 2024-05-20 FPH PIOTR NOWAKOWSKI CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.
40235682 2024-05-20 PPHU SPECJAŁ SP. Z O.O. Część nr: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa naturalnej wody mineralnej butelkowanej dla jednostek Urzędu Dozoru Technicznego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został...
40236558 2024-05-20 FH KAZIMIERZ JURKOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin do stołówek przy Zespole Szkół w Prudniku.
40236472 2024-05-20 CIASTKANIA-PIEKARNIA HURTOWNIA ART. SPOŻYWCZYCH WIESŁAW ŻELEK CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiot zamówienia w części 3 obejmuje pieczywo, wyroby piekarnicze i ciastkarskie, określone w „Opisie przedmiotu zamówienia” stanowiącym załącznik nr 2 ...
40241991 2024-05-23 PRZEDSIĘBIORSTWO PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO KBS SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III wędliny wieprzowe: 1 kiełbasa parówkowa wieprzowa - 800 kg 2 parówki wieprzowe 600 kg 3 mortadela wieprzowa 1000 kg 4 kaszanka 2000 kg 5 salceson włos...
40243766 2024-05-24 MASARNIA BOROWE J. B. PLUTA SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zakup wraz z dostawą mięsa wieprzowego przez okres 3 miesięcy_Zadanie nr 4
40248145 2024-05-28 MLEKO ŁAZORKO LUCJAN ŁAZORKO CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa Tłuszczy